Imobiliare Carina - Agenție Imobiliară Bacău

Servicii imobiliare de excepție din 2003. Vânzări și închirieri de proprietăți imobiliare în Bacău

Despre noi


Agenţia IMOBILIARĂ CARINA, înfiinţată în anul 2003 în Bacău, intermediază vânzarea şi închirierea de garsoniere, apartamente, case şi vile, terenuri, spaţii comerciale şi industriale. Scopul agenţiei este de a oferi clienţilor săi servicii de calitate prin profesionalism şi transparenţă, punând pe primul loc siguranţa tranzacţiei şi mulţumirea clienţilor.

Cu o bogată şi variată ofertă imobiliară agenţia noastră te ajută să iţi găseşti exact ceea ce-ţi doreşti atât în ceea ce priveşte închirierea de apartamente, vile, case, spaţii comerciale cât şi în privinţa cumpărării unui apartament, teren, etc. În plus beneficiezi de consultanţă specializată în alegerea imobilului dorit.

Am reuşit să ne câştigam încrederea partenerilor noştri şi continuăm să abordăm cererea şi oferta cu interes, motivaţi fiind de dorinţa de a ne şti fiecare client mulţumit. Clienţii care revin sau ne recomandă altor clienţi sunt cei care stau la baza succesului nostru. Ştim să ne asumăm critici şi să creştem pe seama acestora! Întotdeauna încercăm să ne optimizăm calitatea serviciilor şi să aducem valoare adaugată clienţilor şi colaboratorilor noştri. Vă invităm sa ne vizitaţi pentru a vă face o impresie concretă despre profesionalismul echipei agenţiei noastre.

Ai o provocare în real estate? Doreşti să vinzi, să cumperi sau să închiriezi o proprietate şi vrei să faci acest lucru cu un rezultat foarte bun şi cu un minim de efort? Contactează-ne şi vom fi bucuroşi să te ajutăm! Suntem gata să preluăm provocările pe care le aveţi!

Serviciile Agenţiei Imobiliare Carina Bacău

1. Colaborăm cu ingineri şi specialişti pentru întocmirea DOCUMENTAŢIEI CADASTRALE şi CERTIFICATULUI ENERGETIC.

2. ASISTENŢĂ LA VÂNZARE

Dacă doriţi să vindeţi imobilul noi vă putem ajuta economisind timpul şi energia dumneavoastră. Datorită experienţei, dobândită în mulţi ani de tranzacţii imobiliare, putem face o evaluare exactă a imobilului.

Oferta Dumneavoastră este introdusă în baza noastră de date, pe situl nostru, pe toate siturile si publicaţiile de specialitate. La Imobiliare Carina promovarea imobilului este gratuită.

În momentul în care s-a găsit cumpărător, Agenţia Imobiliară Carina Bacău se ocupă de întocmirea actelor: cadastru, extras de carte funciară, certificat fiscal. Dumneavoastră vă ramane doar să vă prezentaţi la notar să semnaţi contractul de vânzare-cumpărare şi să primiţi banii.

3. ASISTENŢĂ LA CUMPĂRARE

În momentul în care apelaţi la serviciile agenţiei noastre vă punem la dispoziţie baza noastră de date, agentul va întocmi o listă cu imobilele care corespund cerinţelor Dumneavoastră. Vizionarea imobilelor este gratuită, cu transport propriu.

Atunci când v-aţi hotărât asupra uneia dintre oferte, actele sunt verificate de către notarul agenţiei, în felul acesta aveţi garanţia şi siguranţa tranzacţiei. În funcţie de bugetul Dumneavoastră, prin Imobiliare Carina reuşiţi să faceţi alegerea corectă.

4. CONSULTANŢĂ CREDITE

Imobiliare Carina colaborează cu succes cu toate instituţiile bancare. Agenţia noastră vă stă alaturi pas cu pas în întocmirea dosarului pentru creditare, colaborăm constant cu reprezentanţii instituţiei bancare unde se efectuează creditul până în momentul când se semnează actele de vânzare-cumpărare în faţa notarului.

5. ADMINISTRARE IMOBILE

Dacă plecaţi din ţară sau din localitate pentru mai mult timp, sau pur şi simplu nu dispuneţi de timpul necesar să vă ocupaţi corespunzător de imobilul Dumneavoastră, noi vă stăm la dispoziţie şi vă putem ajuta cu seriozitate în:

  • găsirea chiriaşului potrivit pentru imobilul dumneavoastră;
  • încheierea contractului de închiriere;
  • administrarea imobilului ca un bun personal;
  • încasarea chiriei şi depunerea banilor în contul dumneavoastră;
  • verificăm plata lunară a facturilor şi chitanţelor de întreţinere şi ale utilităţilor;
  • orice îmbunătăţire sau modificare a structurii imobilului se va face cu acordul proprietarului;
  • avem o legătură permanentă cu chiriaşul în vederea verificării imobilului şi modul în care este folosit.